bemutatkozás | sportmarketing | sportgazdaság | heti magyar | boxutca | 5 fogas kérdés | a hét embere

Facebook

Partnereink

Icezone.hu
Sportmarketing
Sportforrás

Friss topikok

  • pizarro: nem ő vitte az Európai Bíróság elé Előzetes döntéshozatali eljárás volt... (2012.06.17. 18:50) Hohó, te ma nem játszol kisapám!
  • 1116001: Közben a teljes csapat egy emberként állt ki Nagy Laci és a levél mellett. Az egész hasonlít Bodr... (2010.11.05. 18:53) Adios, nagylaci!
  • Don Fender: Lassan már illene a Face Teamről is írni egy cikket (esetleg interjút készíteni). (2010.10.09. 12:18) USA a kosárlabdavilág tetején
  • fefus: Tetszett a cikk! Voltak benne számomra új dolgok is! Viszont ha a focit meg szeretnénk menteni, va... (2010.08.07. 19:44) "Föltámadott a tenger..."
  • iFi: @fefus: köszönöm a véleményt! S valóban ez egy igen feszített, de nem túlzottan hangoztatott téma.... (2010.08.03. 14:47) Örök vita - tabu téma?

Licenc

Creative Commons Licenc

Neked a búcsú sose fájjon

Fásy Mulató 2011.01.02. 21:13

Kedves Olvasóink!

Új év, új lehetőségek. Tudjuk, elcsépelt, de mégis rendkívül jól összefoglalja mindazt, amiről most szólni szeretnénk. Hosszas gondolkodás után úgy döntöttünk, hogy két év után elköltözünk egy másik portálra. Köszönet a Blog.hu és a SportGéza csapatának, hogy mellettünk álltak, népszerűsítették oldalunkat, olykor építő jellegű kritikájukkal pedig elősegítették a blog és a mi fejlődésünket. Úgy érezzük azonban, hogy megérett az idő a váltásra és a változásra is. Szerencsések vagyunk, mert olyan dolgot csinálhattunk, amit szeretünk, és úgy gondoljuk, talán az átlag szurkolónál egy kicsivel jobban is értünk az adott témához (bár néha jó volt ennek az ellenkezőjét is megtapasztalni). Rossz érzés nincs bennünk, de úgy éreztük, hogy amivel mi foglalkozunk, az marginális téma az index és a blog.hu tematikájában. Bár a médiatörvény tartalmát sokan nem ismerjük, úgy érezzük, ez az év vízválasztó lesz a blog.hu életében is, még többen próbálják meg véleményüket ilyen formában kifejezni. Ebben az élesedő versenyben pedig úgy látjuk, hogy nem a legmegfelelőbb helyen vagyunk. A sport a nagypolitika és egyéb sorskérdések mellett nem kap elég nagy jelentőséget, és úgy érezzük, hogy ez az elkövetkezendő időben nem is fog változni.

Mindezeket mérlegelve úgy döntöttünk, hogy az új évtől hazánk legnagyobb sportoldalának felületén próbáljuk meg gondolatainkat, véleményünket terjeszteni.

Külön bekezdést érdemel az olvasóközönség. Köszönjük nektek, hogy a számunkra fontos kérdésekben véleményetekkel talán a miénket is formáltátok egy kicsit. Örülünk annak, hogy szakmai blogként sikerült tartanunk egyfajta színvonalat, és az Olvasók ebben végig partnerek voltak. Bízunk benne, hogy sokatokkal találkozunk az új oldalon is, hűségetek oda is elkísér.

Kívánunk mindenkinek boldog, sikerekben gazdag új esztendőt, hisszük hogy az elkezdett munkának továbbra is meglesz a gyümölcse, tartsatok velünk idén is, és ha csak ilyen formában is, de tegyünk együtt a sport népszerűsítéséért, fejlődéséért.

Sportbaráti üdvözlettel,

A Pálya Szélén csapata


Címkék: költözés nekrológ

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apalyaszelen.blog.hu/api/trackback/id/tr572555154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása