bemutatkozás | sportmarketing | sportgazdaság | heti magyar | boxutca | 5 fogas kérdés | a hét embere

Facebook

Partnereink

Icezone.hu
Sportmarketing
Sportforrás

Friss topikok

  • pizarro: nem ő vitte az Európai Bíróság elé Előzetes döntéshozatali eljárás volt... (2012.06.17. 18:50) Hohó, te ma nem játszol kisapám!
  • 1116001: Közben a teljes csapat egy emberként állt ki Nagy Laci és a levél mellett. Az egész hasonlít Bodr... (2010.11.05. 18:53) Adios, nagylaci!
  • Don Fender: Lassan már illene a Face Teamről is írni egy cikket (esetleg interjút készíteni). (2010.10.09. 12:18) USA a kosárlabdavilág tetején
  • fefus: Tetszett a cikk! Voltak benne számomra új dolgok is! Viszont ha a focit meg szeretnénk menteni, va... (2010.08.07. 19:44) "Föltámadott a tenger..."
  • iFi: @fefus: köszönöm a véleményt! S valóban ez egy igen feszített, de nem túlzottan hangoztatott téma.... (2010.08.03. 14:47) Örök vita - tabu téma?

Licenc

Creative Commons Licenc

Fogadási portálok elemzése 2.rész

Fásy Mulató 2010.07.20. 13:33

Előző héten a bet-at-home.com oldallal foglalkoztunk. Most következzen a Betclick elemzése.

A Betclick központja ugyanabban az irodaházban található Máltán, mint a bet-at-home, hiszen egy csoportba tartoznak, tehát az akkor leírtak ide is érvényesek lesznek. Lássuk hát az oldalt.

Külcsín

Az oldal alapvetően jól néz ki. A jól megszokott struktúra szerint bal oldalon a sportágak, középen hírek és aktuális fogadások, míg jobb oldalon saját reklámokat találhatunk. Ami külön tetszik, hogy a bónusz reklámjuk nagyon jól látható helyen, nagy méretben megtalálhatóak, valószínű ez lesz az új látogatónak ismerős. Van külön fogadáskereső, ami megkönnyítheti az eligazodást. A piros szín is kicsit erős nekem, de azért a kezelhetőség miatt jár a 9/10.

Belbecs

A regisztráció kétféle lehet. Jó hír, hogy ingyen is lehet csatlakozni az oldalhoz, ami után számos ingyenes játékot igénybe lehet venni. Ha a sportfogadó oldalon regisztrál, akkor lehet rászabadulni a sporteseményekre, és lehet játszani a pénzünkkel. A belépő összeg kicsit magas, 4000 HUF, ami azért húzós. Pénzt kivenni 3000 HUF felett díjmentes, ez alatt azért felszámolnak némi költséget. Itt is póker, kaszinó és játékok aloldalakat találunk, jó pont, hogy flash verzióval is lehet pókert játszani, itt nem muszáj letölteni az alkalmazást. Komoly statisztikai rendszere működik, az ún. betradar, ami külön ablakban megnyílva mutatja az élő eredményeket, valamint a legfontosabb tabellákat és egyéb adatokat. Jól néz ki és könnyű kezelni, nekem bejött. Mindezeket összesítve nekem ez is 9/10. Kár a magas belépési költségekért.

Marketing

A Mangas Gaming elsősorban a skandináv, német és osztrák piacon erős, pozícióját térségünkben szeretné biztossá tenni. Bár elismerten nem Magyarország jelenti számukra a prioritás csúcsát, a sportfogadás és póker növekvő népszerűsége miatt fontos területnek tekintik. Ezt a foci vb alatt észre is vehettük: Csapó Gábor "elfásyádámosodásának" szemtanúi lehettünk, mindenhol ő folyt a csapból, és hirdette a 20000 Ft-os bónuszt. Ezt a reklámot inkább nem elemezném, és nem is ezt fogom kirakni. Ami viszont érdekes: a Juventus szerződést kötött a Betclick UK Ltd.-vel. E cég lesz 2010. július 1-től egészen 2012. június 30.-ig a klub hivatalos mezszponzora. A Betclick logó valamennyi versenysorozatban, amelyben a csapat érdekelt lesz, ott lesz a Juventus mezén. E kontraktus előreláthatóan 16 millió euró bevételt fog jelenteni a klubnak, plusz további juttatások, amelynek mértéke a gárda eredményességétől fog függeni. Az olasz piacból tehát jelentős szeletet kívánnak kiharapni. Ennek alátámasztására jöjjön az Itáliában futó reklápspot, ami elég vicces. Dudiért kár, így a marketing csak 7/10.

Kiegészítő szolgáltatások

Az egyik legmagasabb bónusz minden téren. Tömören így lehet összefoglalni. 6000 Ft-ig visszatérítik az első elbukott fogadást. Volt ez magasabb is a vb alatt, de ne legyünk telhetetlenek. A póker oldalon is hatalmas bónuszokat zsebelhet be az, aki egy kicsit invesztál is: a 200€-t is elérheti a plusz összeg. Ez azért elég kecsegtető, így jogos a 10/10.

Összefoglalva: A Betclick-et azok számára ajánlom, akik kis tőkével szeretnének beszállni a sportfogadás világába, de nem teljesen sügérek hozzá. Ugyanis a hatalmas bónuszoknak csak akkor van értelme, ha értünk hozzá egy kicsit. Profiknak szintén jól jöhetnek a plusz pénzek, amik segítségével felduzzaszthatják számlájukat.


Címkék: elemzés fogadjunk sportgazdaság betclick

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://apalyaszelen.blog.hu/api/trackback/id/tr902163599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Betclick ellenében, hogy bankkártya és személyi ig. másolatot kérnek pénzkivéthez, bankkártyánál a hátoldalt is, ami majdnem olyan, minthogyha a pénzem kéne nekik, mellesleg nem is értem, h mire hivatkozva...
jellemzően a pénzbetéthez persze nem kérik ezt. Ezzel együtt persze már nem is ingyenes az az "ingyenes fogadás"
süti beállítások módosítása