bemutatkozás | sportmarketing | sportgazdaság | heti magyar | boxutca | 5 fogas kérdés | a hét embere

Facebook

Partnereink

Icezone.hu
Sportmarketing
Sportforrás

Friss topikok

  • pizarro: nem ő vitte az Európai Bíróság elé Előzetes döntéshozatali eljárás volt... (2012.06.17. 18:50) Hohó, te ma nem játszol kisapám!
  • 1116001: Közben a teljes csapat egy emberként állt ki Nagy Laci és a levél mellett. Az egész hasonlít Bodr... (2010.11.05. 18:53) Adios, nagylaci!
  • Don Fender: Lassan már illene a Face Teamről is írni egy cikket (esetleg interjút készíteni). (2010.10.09. 12:18) USA a kosárlabdavilág tetején
  • fefus: Tetszett a cikk! Voltak benne számomra új dolgok is! Viszont ha a focit meg szeretnénk menteni, va... (2010.08.07. 19:44) "Föltámadott a tenger..."
  • iFi: @fefus: köszönöm a véleményt! S valóban ez egy igen feszített, de nem túlzottan hangoztatott téma.... (2010.08.03. 14:47) Örök vita - tabu téma?

Licenc

Creative Commons Licenc

Bence Blog - Egy válogatott hokis kalandjai 6.

Pálya Szélén 2010.04.23. 08:25

Sziasztok! Szirányi Bence vagyok, és idén először kerültem be a vb-re utazó jégkorong-válogatott keretbe. Miközben éppen a ljubljanai világbajnokságon igyekszem hozzásegíteni a nemzeti együttest a lehető legjobb eredményhez, rendszeresen jelentek Nektek mindennapjaimról.

Csütörtökön szünnap volt, így elég volt reggel 9-kor felkelni. Reggeli után visszavonultunk pihenni, majd délután fél 1-kor ebédeltünk. Szokatlan is volt, hogy végre emberi időben étkezünk. Evés után szabadidőt kaptunk, így mi Hetényi Zolival bementünk a főtérre nézelődni. Elképesztő volt, milyen sok magyar szurkoló van a városban, úton-útfélen magyarul köszöntek ránk. Megdicsértek és bíztattak minket, hogy jól fog sikerülni a pénteki meccs. Ez nagyon jól esett, a szlovénok ellen biztosan plusz energiát fog adni, hogy ennyien szurkolnak nekünk. Hazafelé kicsit más úton jöttünk vissza, kíváncsiak voltunk Ljubljana rejtettebb zugaira is. Végül egy építkezés mellett, egy sikátorban kötöttünk ki, ahol szerintünk magyar ember még soha nem járt. Azért szerencsére valahogy hazakeveredtünk.

17 órától jött egy háromnegyed órás átmozgató tréning, majd szárazon nyújtottunk J. P. MacCallum vezérletével. Este 8-tól vacsoráztunk, itt Sator edző annyit mondott nekünk, hogy mindannyian pihenjük ki magunkat és készüljünk a pénteki meccsre. A mai az utolsó napunk itt Szlovéniában, és remélem, ettől fogva április 23-át piros betűs ünnepként jegyezhetem a naptáramban. Gyertek ki minél többen a meccsre vagy szorítsatok értünk a tv előtt, hiszen Ti is a csapathoz tartoztok, és ugyanúgy kelletek a győzelemhez, akárcsak a játékosok. Nincs más hátra, jussunk fel együtt az A csoportba! Hajrá, Magyarok!


Címkék: jégkorong válogatott szirányi bence

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://apalyaszelen.blog.hu/api/trackback/id/tr741944451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha csak a tv előtt is de szorítok! Hajrá!
lélekben Veletek van mindenki!!! ;-)
Alap, hogy szurkolunk nektek!

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
basszus, még 6 óra de már a déli ebéd alatt az esti meccsről beszélgetünk egy páran - meg, hogy nem nagyon tudunk a melóra koncentrálni :-)

Szorítunk nektek!
hajra hajra hajra hajra!!!!
SZÉP VOLT BENCE!!
Büszke vagyok Rád és minden játékostársadra, amiért öregbítitek a magyar jégkorongsport és Magyarország hírét.Gratulálok, MINDENKINEK!
(Kivéve Ted Satort.Úgy éreztem, tegnap pont azt a metális támogatást nem adta meg Nektek, amire az általa jól ismert szlovén csapat ellem szükségetek lett volna, ezt a taktikájából kifelejtette.)

További sok sikert, jó meccseket,egészséget kívánok:
Kovács Gabriella
(Horváth Levi édesanyja)
süti beállítások módosítása