bemutatkozás | sportmarketing | sportgazdaság | heti magyar | boxutca | 5 fogas kérdés | a hét embere

Facebook

Partnereink

Icezone.hu
Sportmarketing
Sportforrás

Friss topikok

  • pizarro: nem ő vitte az Európai Bíróság elé Előzetes döntéshozatali eljárás volt... (2012.06.17. 18:50) Hohó, te ma nem játszol kisapám!
  • 1116001: Közben a teljes csapat egy emberként állt ki Nagy Laci és a levél mellett. Az egész hasonlít Bodr... (2010.11.05. 18:53) Adios, nagylaci!
  • Don Fender: Lassan már illene a Face Teamről is írni egy cikket (esetleg interjút készíteni). (2010.10.09. 12:18) USA a kosárlabdavilág tetején
  • fefus: Tetszett a cikk! Voltak benne számomra új dolgok is! Viszont ha a focit meg szeretnénk menteni, va... (2010.08.07. 19:44) "Föltámadott a tenger..."
  • iFi: @fefus: köszönöm a véleményt! S valóban ez egy igen feszített, de nem túlzottan hangoztatott téma.... (2010.08.03. 14:47) Örök vita - tabu téma?

Licenc

Creative Commons Licenc

A ZTE nagy indulása - UNDEFEATED!

Don Fender 2009.10.30. 22:37

Idén valószínűleg mindenki félni fog a zalaegerszegiektől. Nézzük végig, vajon kinek köszönhető az idei erős indulás, és kik azok, akik meghatározóak lehetnek akár a rájátszásban is!

A Zalakerámia-ZTE KK a magyar elsőosztályú kosárlabda bajnokság egyik veretlen csapata az Atomerőmű mellett. Már a tavalyi szezon végén nagy hajrát bonyolítottak le, majd a rájátszásban a harmadik helyre érkeztek be. Az idei bajnokságban egyenlőre öt mérkőzésen vannak túl.

Az jelenleg sereghajtónak számító Kaposvárt verték meg az első mérkőzésen 84-78-ra. A szoros mérkőzésen az amerikaiak (Louis Hinnant, Calvin Watson), valamint a csapatkapitány, Kámán Tamás szerezték a legtöbb pontot. Valószínűleg ez a három játékos fogja majd meghatározni az idény további mérkőzésein is a kimenetelt. Egy héttel később egy még szorosabb mérkőzésen sikerült győztesen letérni a pályáról Körmendben. Ezt a meccset pedig három könnyebb követte. A Dombóvár és a Sopron ellen Watson 30 pont felett tudott dobni tovább erősítve ezzel pontátlagát. A legutóbbi találkozón (vagyis ma) hazai pályán sikerült legyőzni a tavalyelőtti bajnok, tavalyi negyedik Falco KC Szombathely csapatát. A majdnem 40 pontos különbségű fordulón ismét C.W volt a vezér. Kámán 22-t szórt 100 százalékos hatékonysággal.

A csapatkapitány 10. idényét kezdi idén, eddig két érmet sikerült szereznie, és idén is jók a kilátásai a csapattal szemben. Úgy érzi, hogy a csapat nagyon egyben van, és csak Kyle Wilsont kell beépíteni. A 26 éves erőcsatárról korábbi csapattársai és edzői nagyon pozitív véleményeket meséltek. Akinek több kell, az nézze meg a statisztikáját.! 11 pont és 7 lepattanó idén az amerikai gólzsákok mellé nagyon nagy segítség lesz, még akkor is, ha Kámán Tamás továbbra is egyben tartja az alakulatot.

 


Címkék: magyar bajnokság kosárlabda zalaegerszeg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://apalyaszelen.blog.hu/api/trackback/id/tr511487863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szia Don Fender

Küldtem privát üzenetet, kérlek olvasd el az emailod. Köszi
süti beállítások módosítása