bemutatkozás | sportmarketing | sportgazdaság | heti magyar | boxutca | 5 fogas kérdés | a hét embere

Facebook

Partnereink

Icezone.hu
Sportmarketing
Sportforrás

Friss topikok

  • pizarro: nem ő vitte az Európai Bíróság elé Előzetes döntéshozatali eljárás volt... (2012.06.17. 18:50) Hohó, te ma nem játszol kisapám!
  • 1116001: Közben a teljes csapat egy emberként állt ki Nagy Laci és a levél mellett. Az egész hasonlít Bodr... (2010.11.05. 18:53) Adios, nagylaci!
  • Don Fender: Lassan már illene a Face Teamről is írni egy cikket (esetleg interjút készíteni). (2010.10.09. 12:18) USA a kosárlabdavilág tetején
  • fefus: Tetszett a cikk! Voltak benne számomra új dolgok is! Viszont ha a focit meg szeretnénk menteni, va... (2010.08.07. 19:44) "Föltámadott a tenger..."
  • iFi: @fefus: köszönöm a véleményt! S valóban ez egy igen feszített, de nem túlzottan hangoztatott téma.... (2010.08.03. 14:47) Örök vita - tabu téma?

Licenc

Creative Commons Licenc

A hét embere (2010.06.14.)

Réj Párlör 2010.06.14. 10:00

Egy mérkőzést eldöntő lövés, egy parádés előzés, egy taktikus edzői húzás, egy sportvezetői döntés a pályán innen vagy azon túl, esetleg egy nyilatkozat, mely felkavarja a honi vagy nemzetközi sporttársadalmat. A Pálya Szélén szerkesztői a sport világában történő eseményekből merítve minden héten prezentálják jelöltjeiket, kiknek heti produktuma előtt megemelik képzeletbeli kalapjukat.

Don Fender:
Doc Rivers, a Lakers – Celtics döntő második mérkőzésén megmutatta, hogy mennyire rutinos vezetőedző. Lehetne a hét legjobbja Rajon Rondo is, hiszen tripla-duplájával győzelemre vezette a bostoniakat ugyanezen a meccsen, vagy Ray Allen, aki szintén ezen a találkozón dobott 8 hárompontost (ebből az első 7-et 7 kísérletből). Azért választottam mégis Riverst, mert az utolsó percekben nagyon gyorsan kapcsolt, amikor észrevette, hogy csapata a jó védekezés után nem fogja tudni átjutatni a labdát 8 másodpercen belül a félpályán, így aktív pályafutását felidézve rohant a pálya közepéig időt kérni. Ezzel az időkéréssel megmentette Rondoékat attól, hogy eladják a labdát, és a Lakers támadhasson. Le a kalappal Coach!

mcjosh:
Bár már dübörög a labdarúgó  világbajnokság, eddig nem láttam igazán kiugróan jó mérkőzést, vagy egyéni teljesítményt.

A választásom ezért Földházi Zsófiára esett, aki pénteken megnyerte a lányok versenyét az ifjúsági korú öttusázók svédországi világbajnokságán. Noha nem felnőtt eseményről van szó, a világbajnoki cím mindenképpen nagy dicsőség.

Földházi Zsófia egyéni teljesítménye külön kiemelendő, de nem szabad megfeledkezni az egész küldöttség ragyogó szerepléséről sem: a Földházi Zsófia, Földházi Anita, Szabó Noémi összetételű lányválogatott a harmadik helyen végzett a csapatversenyben és második helyen a váltóversenyben, míg a Demeter Gergely, Telek Máté, Málits István alkotta fiúegyüttes a bronzérmet szerezte meg a váltóversenyben Uppsalában.

Disznóvágási Feri:
Az átigazolási kavalkád ideje alatt nem feledkezhetünk el arról sem, hogy a magyar jégkorongvezetés nagy része kicserélődött. A Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége a héten jelentős személyi változásokon ment keresztül, az FTC új szakosztály-igazgatóra tett szert, míg az UTE hokiszakosztálya szintén másik vezetőt kapott. Utóbbit emelném ki jelen bekezdésben, ugyanis Zsigmond Barna Pálnak erős szembeszéllel küzdve kell megreformálnia a válságban lévő újpesti szekciót. A korábbi évek rövid távú gondolkodásmódját most Zsigmond személyében egy komolyabb menedzsmentszemlélet váltja fel, ami már önmagában említésre méltó változás egy a magyar hokiélet szereplői szemében erős antipátiával bíró szakosztály életében. A nemrég az MJSZ gazdasági alelnökének választott fiatalember máris elmerült a munkában, és jelenleg úgy tűnik, a maga mellé vett segítőkész szurkolók segítségével megoldást hozhat az újpesti jégkorong számára.

Fásy Mulató:
Sokan, főleg a kapusok szeretnek jó nagyot "rúgni" az új VB labdába. A torna előtt sokan előre leveszik magukról a terhet azáltal, hogy a Jabulani-t szapulják. Rosszul pattan, szitál a levegőben, meg amúgy is. Nálam a hét embere Andy Harland lett, aki ezt a labdát tervezte. Gondolom mostanában vannak álmatlan éjszakái... Természetesen a vuvuzela vagy a bogyó a hibás ha nem megy úgy a játék. Köszönjük meg neki ezt a remekművet, amely már eddig is sok vicces nyilatkozatot és "parádés" védést eredményezett.

Réj Párlör:

Az első gól: Siphiwe Tshabalala

                                                    Forrás: www.sportgeza.hu


Címkék: nba dél afrika 2010 öttusa hét embere

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apalyaszelen.blog.hu/api/trackback/id/tr392080182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása