bemutatkozás | sportmarketing | sportgazdaság | heti magyar | boxutca | 5 fogas kérdés | a hét embere

Facebook

Partnereink

Icezone.hu
Sportmarketing
Sportforrás

Friss topikok

  • pizarro: nem ő vitte az Európai Bíróság elé Előzetes döntéshozatali eljárás volt... (2012.06.17. 18:50) Hohó, te ma nem játszol kisapám!
  • 1116001: Közben a teljes csapat egy emberként állt ki Nagy Laci és a levél mellett. Az egész hasonlít Bodr... (2010.11.05. 18:53) Adios, nagylaci!
  • Don Fender: Lassan már illene a Face Teamről is írni egy cikket (esetleg interjút készíteni). (2010.10.09. 12:18) USA a kosárlabdavilág tetején
  • fefus: Tetszett a cikk! Voltak benne számomra új dolgok is! Viszont ha a focit meg szeretnénk menteni, va... (2010.08.07. 19:44) "Föltámadott a tenger..."
  • iFi: @fefus: köszönöm a véleményt! S valóban ez egy igen feszített, de nem túlzottan hangoztatott téma.... (2010.08.03. 14:47) Örök vita - tabu téma?

Licenc

Creative Commons Licenc

A fiatalok már a spájzban vannak!

Oli18 2009.10.14. 17:26

Az U20-as válogatott Ghána ellen elszenvedett vereség ellenére minden dicséretet megérdemel. Ez a korosztály immár másodszor bizonyította, hogy alkalmas magasabb célok elérésére. Ideje tehát beépíteni őket a nagyválogatottba. De vajon kik lehetnek azok, akik meghatározó szerepet tölthetnek be majd hamarosan? Szubjektív vélemény következik.

Gulácsi Péter: Bámulatos reflexekkel bír, ha jó napja van nem lehet rajta kifogni. Ugyanakkor a beadásokra rendszerint rosszul reagál, ez pedig Angliában még mindig fontos, hiába változott sokat ott a labdarúgás a külföldieknek köszönhetően. Azonban még mindig csak 19 éves, ami kapusnál nem kor. Babos Gábor majdani visszavonulása után stabil kezdőkapusa lehet a válogatottnak.

Debreceni András: A Honvéd középhátvédje ideális testfelépítésű, rendkívül jól fejel és nem jön zavarba, ha meleg a helyzet. Juhász Roland társát évek óta keresik a válogatottban, rendszerint az játszik, aki éppen jó formában van, így nehéz összeszokott belső kettőst kialakítani. Debreceni-vel azonban jól megértenék egymást.

Présinger Ádám: Bár Ghána ellen nagyokat hibázott, a torna összképe alapján az egyik legjobb védőnk volt. Elképesztő ballába van, illetve remekül segíti a támadásokat. A felnőtt válogatott egyik Achilles-sarka a balhátvéd poszt. Vagy olyanok játszanak ott, akik nem válogatott szintűek vagy nem azaz eredeti posztjuk. Présinger könnyen stabil csapattagságot harcolhat ki magának.

Koman Vladimir: A csapat esze és szíve. Fantasztikus passzokra képes (ahogy tette azt Olaszország ellen) és a lövő kedvével sincs gond. Remekül szervezte a csapata játékát, ha Ghána ellen játszik, akkor könnyen döntősök lehettünk volna. Most már csak amiatt kell izgulnunk, hogy nehogy az ukrán válogatottban kössön ki. Hatalmas veszteség volna.



















                A nagy sikereket elérő válogatott (fotó: www.nb1.hu)


Gosztonyi András: Ahogy Csehországban, úgy a VB-n is rendkívül agilis volt a balszélső. Remekül cselez, gyors és a beadásaival sincsenek gondok. Pechére az ő posztján Dzsudzsák Balázs játszik a válogatottban, de ha továbbra is így teljesít, akkor könnyen versenyhelyzet alakulhat ki a csapatba kerülésért.

Németh Krisztián: A felnőtt válogatott évek óta csatárínségben szenved. Németh lehet rá a gyógyír. Noha a tornán sokszor sérülten játszott, a csehek elleni tizenegyesen kívül nem lehet szidni. Gólerős, agilis és nagy benne a küzdeni akarás. Gond csak annyi, hogy szinte porcelánból van. Azonban, ha egészséges marad, akkor biztos helye kell, hogy legyen a nemzeti tizenegyben.
 


Címkék: válogatott labdarúgás utánpótlás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apalyaszelen.blog.hu/api/trackback/id/tr781450172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása