bemutatkozás | sportmarketing | sportgazdaság | heti magyar | boxutca | 5 fogas kérdés | a hét embere

Facebook

Partnereink

Icezone.hu
Sportmarketing
Sportforrás

Friss topikok

  • pizarro: nem ő vitte az Európai Bíróság elé Előzetes döntéshozatali eljárás volt... (2012.06.17. 18:50) Hohó, te ma nem játszol kisapám!
  • 1116001: Közben a teljes csapat egy emberként állt ki Nagy Laci és a levél mellett. Az egész hasonlít Bodr... (2010.11.05. 18:53) Adios, nagylaci!
  • Don Fender: Lassan már illene a Face Teamről is írni egy cikket (esetleg interjút készíteni). (2010.10.09. 12:18) USA a kosárlabdavilág tetején
  • fefus: Tetszett a cikk! Voltak benne számomra új dolgok is! Viszont ha a focit meg szeretnénk menteni, va... (2010.08.07. 19:44) "Föltámadott a tenger..."
  • iFi: @fefus: köszönöm a véleményt! S valóban ez egy igen feszített, de nem túlzottan hangoztatott téma.... (2010.08.03. 14:47) Örök vita - tabu téma?

Licenc

Creative Commons Licenc

Mario, ez neked miért jó?

daninho.one 2010.04.24. 15:00

Mario Balotelli, az olasz U20-as válogatott és az Internazionale fiatal csatárzsenije kedden ismét felhívta magára a figyelmet. No nem a pályán nyújtott sportteljesítményével, sokkal inkább azzal, hogy a Barcelona elleni meccs lefújását követően dühöngve földhöz vágta a mezét.

Elérkezett a 2009/10-es Bajnokok Ligája-szezon hajrája, már csak négy csapat van versenyben Európa legrangosabb trófeájáért - név szerint a Bayern München, a Lyon, a Barcelona és az Internazionale. Kedden a San Siróban, vagy másik nevén a Giuseppe Meazza Stadionban rendezték az első elődöntő odavágó mérkőzését. Az említett figura, Mario Balotelli csereként kapott szerepet. Részben azért, mert az ő posztján Samuel Eto’o és Diego Milito egyelőre jobb teljesítményre képes, másrészről José Mourinho vezetőedzővel sem a legkiválóbb a kapcsolatuk.

Beállása után semmi maradandót nem tudott nyújtani, sőt, leginkább csak sétálgatott a pályán, minden motiváció nélkül. A mérkőzést az Inter nyerte 3-1 arányban, ezzel előnyt szerezve a visszavágóra. A kulcsmomentum azonban ezután következett. Balotelli magából kifordulva elkezdett mutogatni a szurkolóknak, és mezét a földhöz vágta. Mikor elindult az öltözőfolyosón, két társa (Marco Materazzi és Lúcio) is letámadta, és - teljes joggal - számon kérték a csatáron furcsa viselkedését. Emlékezhetünk, Balotellinek nem ez volt az első rossz húzása az Inter-szurkolóknál. Nem is olyan régen egy televíziós műsorban Milan-mezzel a kezében pózolt, hergelve ezzel a csapat szurkolótáborát.


Forrás: i.telegraph.co.uk

Ebből az emberből sosem lesz nagy futballista, ugyanis hiányzik az alázat a játékából. Nagyon egyénieskedő és flegma a pályán. Vajon ha még Mourinho mester sem bír vele, akkor ki más lenne erre alkalmas? Hozzá képest Antonio Cassano egy kezes bárány. Tettei valószínűleg azért ilyen provokatívak, mert mint azt többször hangoztatta, az ősellenség AC Milan játékosa akar lenni. Lehet, hogy nyáron átigazol a vetélytárshoz, de ilyen mentalitással ott sem fog fényes karriert befutni.


Címkék: bajnokok ligája labdarúgás mario balotelli

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apalyaszelen.blog.hu/api/trackback/id/tr941948002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása