bemutatkozás | sportmarketing | sportgazdaság | heti magyar | boxutca | 5 fogas kérdés | a hét embere

Facebook

Partnereink

Icezone.hu
Sportmarketing
Sportforrás

Friss topikok

  • pizarro: nem ő vitte az Európai Bíróság elé Előzetes döntéshozatali eljárás volt... (2012.06.17. 18:50) Hohó, te ma nem játszol kisapám!
  • 1116001: Közben a teljes csapat egy emberként állt ki Nagy Laci és a levél mellett. Az egész hasonlít Bodr... (2010.11.05. 18:53) Adios, nagylaci!
  • Don Fender: Lassan már illene a Face Teamről is írni egy cikket (esetleg interjút készíteni). (2010.10.09. 12:18) USA a kosárlabdavilág tetején
  • fefus: Tetszett a cikk! Voltak benne számomra új dolgok is! Viszont ha a focit meg szeretnénk menteni, va... (2010.08.07. 19:44) "Föltámadott a tenger..."
  • iFi: @fefus: köszönöm a véleményt! S valóban ez egy igen feszített, de nem túlzottan hangoztatott téma.... (2010.08.03. 14:47) Örök vita - tabu téma?

Licenc

Creative Commons Licenc

Ó, mondd, te mit választanál?

Fásy Mulató 2010.03.30. 08:00

Országos mozgalommá növi ki magát a Nagy Sportágválasztó. Május 7-én első alkalommal kerül megrendezésre Szegeden a kétnapos rendezvény. A kezdeményezés sikerre van ítélve. Hogy miért?

Öt alkalommal már Budapesten is nagy sikert aratott az esemény, 2009. szeptemberében pedig már több, mint 18.000 érdeklődő tolongott a Merkapt sporttelepen. A nagy sikerre való tekintettel, idén 15 vidéki városban kerül megrendezésre a Sportágválasztó, ahol 40-80 sporágat próbálhatnak ki kicsik és nagyok egyaránt. Úgy néz ki, hogy az alulról induló kezdeményezés egyre több vállalkozó szellemű embert és érdeklődőt ragad magával.

Minden itt kezdődik

Szegedre egyre nagyobb figyelem irányul, talán nem túlzok, ha azt mondom: ezt várja mindenki a legtürelmetlenebbül. Köszönhető mindez annak, hogy a rendezvény szervezését két ismert és elismert sportoló vállalta magára: Csabai Edvin, 17-szeres világbajnok maratoni kenus, valamint Kozmann György, 2-szeres olimpiai 3. és többszörös világ -és európa bajnok kenus. Az ő személyiségüknek és pozitív megitélésüknek köszönhetően egyre többen szeretnének tenni valamit a siker érdekében, sokan érzik magukhoz közel azt az eszmét, mely szerint ez egy kiváló lehetőség, hogy a fiatalok megszeressék a mozgást és megízlelhessék az ahhoz szükséges elszántságot. Külön dicséret illeti a szervezőket, amiért a kampány finisében a két nagy párt vezetőjét egy asztalhoz tudták ültetni, és mindketten egy kicsit magukénak is érzik ezt a rendezvényt. Jó megtapasztalni azt, hogy a sport olykor ideológiák fölött is tud állni, és mindkét oldal mindent elkövet azért, hogy a Sportágválasztó elérje célját. A két nap során több, mint 40 sportág fogja képviselni magát a Kisstadionban valamint az újszegedi Sportuszodában. Többek között a vitorlázás iránt érdeklődők is vízre szállhatnak, de az alföldi város összes sikersportága jelen lesz a két nap során. Gondolom, hogy nem szükséges ecsetelni, hogy az olykor sanyarú sorsukról "híres" egyesületeknek, szakosztályoknak mekkora lehetőséget rejt magában ez a dzsembori. Az ingyenreklám szó sajnos hamar kiment a divatból, itt azonban erről van szó. A tagtoborzás és minden egyéb marketingtevékenység melegágya lehet május eleje a sportágak számára. Tessék elmenni, kihasználi ezt lehetőséget!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mutassuk meg értékeinket!

Sportot szerető emberekként sokszor találkozunk azzal a jelenséggel, hogy egy nagyon zárt közegben élünk, sokszor viselkedünk nagyképűen, gondolván, amit mi csinálunk, az az abszolút jó, kár hogy a sporttól távol helyezkedő kisebbség ezt nem látja. A valóság azonban mást mutat: elszomorító népegészségügyi adatok azt mutatják, hogy bizony mi lettünk a kisebbség. A hétköznapok során nagyon nehéz változtatni ezen a tendencián. Ezért lesz kiváló alkalom ez az esemény, mert a két nap során olyan üzeneteket, értékeket tudunk mutatni sokak számára, ami mindenképpen pozitív, és talán motiváló lehet. Minden ember legbelül sikerorientált, vagy szeretne olyan közösséghez tartozni, ahol megtalálhatja számításait. Fogjunk össze, és sugározzuk ezt a nagyszerű érzést a sporton keresztül azok számára, akik keresik ezt, vagy vágynak rá. Ha mindannyian felismerjük ennek az eseménynek (mind a 15-nek) a jelentőségét, akkkor valóban sikerre van ítélve.

Gyere el! Próbáld ki! Válassz! (A Sportágválasztó hivatalos mottója)

További információért, friss hírekért katt ide.


Címkék: sportágválasztó szabadidősport

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apalyaszelen.blog.hu/api/trackback/id/tr401875200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása