bemutatkozás | sportmarketing | sportgazdaság | heti magyar | boxutca | 5 fogas kérdés | a hét embere

Facebook

Partnereink

Icezone.hu
Sportmarketing
Sportforrás

Friss topikok

  • pizarro: nem ő vitte az Európai Bíróság elé Előzetes döntéshozatali eljárás volt... (2012.06.17. 18:50) Hohó, te ma nem játszol kisapám!
  • 1116001: Közben a teljes csapat egy emberként állt ki Nagy Laci és a levél mellett. Az egész hasonlít Bodr... (2010.11.05. 18:53) Adios, nagylaci!
  • Don Fender: Lassan már illene a Face Teamről is írni egy cikket (esetleg interjút készíteni). (2010.10.09. 12:18) USA a kosárlabdavilág tetején
  • fefus: Tetszett a cikk! Voltak benne számomra új dolgok is! Viszont ha a focit meg szeretnénk menteni, va... (2010.08.07. 19:44) "Föltámadott a tenger..."
  • iFi: @fefus: köszönöm a véleményt! S valóban ez egy igen feszített, de nem túlzottan hangoztatott téma.... (2010.08.03. 14:47) Örök vita - tabu téma?

Licenc

Creative Commons Licenc

Heti Magyar - Új rovat a Pálya Szélén

Fásy Mulató 2010.05.05. 12:00

Utolsó pillanatban szerzett találatok, csodálatos feltámadások, óriási küzdelmek, torokszorító pillanatok. Meghatározó momentumok, olyan események, amelyek megváltoztatták sokunk sporthoz való viszonyát, bebizonyították, hogy nincs "magyar betegség". Minden héten olyan sikereket elevenítünk fel, melyek szívünkhöz közel álltak, sőt még most is előkelő helyen vannak. Hatalmas sportemberek, elcsukló hangú vagy éppen ordító kommentátorok; éljük át még egyszer a magyar sport legszebb pillanatait! Ha érdekes sztori kapcsolódik a sikerhez, azt is várjuk olvasóinktól. Kezdjük egy igazi klasszikussal.

Zalaegerszeg - Manchester United (2002, Puskás Ferenc Stadion)

A magyar bajnok a világ egyik legerősebb klubját fogadja "hazai pályán". Cél a tisztes helytállás. Bekkelünk, a hosszabítás első percében egy előrehúzódó védő elfut a szélen, középre ad...
A történelmi siker ellenére a mérkőzés mégsem csak ezért marad emlékezetes, hanem ezért:
"Szamosi kér keresztlabdát, Szamosi, Szamosi, be kellene adnia, ott a helyzet... :)
Hajdu B. István óriási alakításáról van szó. Ha még esetleg nem látta valaki, íme: 

Az igazsághoz természetesen hozzátartozik Nem leszek ünneprontó. Megvertük a Manchester Unitedet. Várjuk olvasóink élményeit.


Címkék: videó labdarúgás zalaegerszeg hajdú b heti magyar

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://apalyaszelen.blog.hu/api/trackback/id/tr61975142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akkoriban még aktívan tippmixeltem. Gondoltam, megrakom a meccset, sima Manchester siker. Aztán a lottózóban meggondoltam magam, azt mondtam, nem rakok magyar csapat ellen, akkor sem, ha teljesen esélytelen. Akkor az életben egyszer bejött... :)
Jómagam már az NK Zágráb elleni meccsen is kint voltam az üllőin, aztán a rádiót hallgatva szorítottam a visszavágón ahol Urbán Flóri uccsó perces tizijével lett meg a továbbjutás és jöhetett a M.U.
95 óta akkor játszott tétmeccset nálunk ilyen komoly kaliberű csapat.
Maga a mérkőzés hatalmas élmény volt, látni, h milyen erőt képvisel egy neves európai top csapat, hogy a szerényebb képességű magyar gárda hogyan küzd, hogy a szektorunkon át a megjelent fradisták kergetik az újpestieket és megjelennek a rohamrendőrök, és persze a gól és az a fantasztikus tombolás.
Örök emlék marad!

Meg talán emlékszünk, hogy a .odafone kb a jegyek több mint felét az előfizetői között sorsolta ki vagy ilyesmi, korrekt volt ám. Meccs előtti eredményjelzős reklámkor jól ki is lettek fütyülve a .arasztok!
süti beállítások módosítása