bemutatkozás | sportmarketing | sportgazdaság | heti magyar | boxutca | 5 fogas kérdés | a hét embere

Facebook

Partnereink

Icezone.hu
Sportmarketing
Sportforrás

Friss topikok

  • pizarro: nem ő vitte az Európai Bíróság elé Előzetes döntéshozatali eljárás volt... (2012.06.17. 18:50) Hohó, te ma nem játszol kisapám!
  • 1116001: Közben a teljes csapat egy emberként állt ki Nagy Laci és a levél mellett. Az egész hasonlít Bodr... (2010.11.05. 18:53) Adios, nagylaci!
  • Don Fender: Lassan már illene a Face Teamről is írni egy cikket (esetleg interjút készíteni). (2010.10.09. 12:18) USA a kosárlabdavilág tetején
  • fefus: Tetszett a cikk! Voltak benne számomra új dolgok is! Viszont ha a focit meg szeretnénk menteni, va... (2010.08.07. 19:44) "Föltámadott a tenger..."
  • iFi: @fefus: köszönöm a véleményt! S valóban ez egy igen feszített, de nem túlzottan hangoztatott téma.... (2010.08.03. 14:47) Örök vita - tabu téma?

Licenc

Creative Commons Licenc

Első születésnap - Goldenblog

Pálya Szélén 2010.08.13. 14:52

Erről a két dologról emlékeznénk meg röviden.

Tegnap végeredmény született a hírblogok versenyében. Sportnyelven szólva a blog bekerült a bő keretbe, azaz a több mint 600 blog közül a szakmai zsűri oldalunkat beválogatta a legjobb 50 közé. Ez óriási elismerés a számunkra. Sajnos azonban a keretszűkítés áldozatai lettünk, a legjobb 10-be már nem fértünk be. Öröm az ürömben viszont, hogy a legjobb 10-be befért egy sportblog is, a Jégkorongblog, akiknek ezúton gratulálunk. Jövőre megcélozzuk a TOP 10-et mi is, ehhez kérjük továbbra is olvasóink hűségét és az oldal terjesztését!

Egy másik nagyon szép esemény is történt a napokban, egy éves lett a blog. Boldog születésnapot kívánunk magunknak! :) Engedjétek meg, hogy a legjobb cikkeinket újból felidézzük, hátha valakinek elkerülte a figyelmét akkor.

Kezdjük az elején: talán kicsit erős volt a kezdés, hiszen egy sportpszichológiai okfejtéssel kezdtünk, amelyek a tizenegyesrúgások lélektanával foglalkozott.
Első címlapunk a Kimi Räikönnennel foglalkozó cikksorozatunk volt, amit az olvasók rendkívüli módon szerettek. Botrányoktól már az első hónap sem volt mentes: az Alba Volán arculatáról készült cikkre maga az érintett is reagált a kommentek között, amit azóta is nagy becsben tartunk.
Októberben sok cikksorozatnak vágtunk neki, amik valamelyest tematizálták oldalunkat, és kialakult egy rendszeres olvasóközönség is. Az igazi áttörtést az ismertség felé mégsem ez hozta meg, hanem egy sajnálatos esemény: Gera Zoli lemondta a válogatottságot. Az első dühkitörések az interneten innen indultak, aminek index címlap lett a vége, és több mint 13000-es látogatottság.
Következő év márciusában változtatások mellett tettük le a voksunkat. A szerkesztőgárda bővült, az oldal szebb megjelenést kapott. Áprilisban érezhető volt mindezek hatása: a blog kikerült a Sportgéza blogrolljába, Szirányi Bence válogatott jégkorongozó nálunk írta vb naplóját, sportszakmai vonalra helyeztük a hangsúlyt, de próbáltuk megtartani könnyedebb és érthetőbb stílusunkat is. Ismét nagy vihart kavart az iskolai testneveléssel kapcsolatos okfejtésünk, ahol megdőlt a kommentek száma, a látogatottság is soha nem látott méreteket öltött: 24 órán keresztül a Sportgéza címlapján pöffeszkedtünk, reméljük elő tudtuk segíteni az érdemi vitát, és talán a döntési pozícióban lévő emberekhez is eljutott néhány gondolat. Legutóbbi érdemi vitánkat az olvasókkal Csányi Sándor kinevezése kapcsán folytattuk, ahol Kisteleki munkásságával próbáltuk meg szubjektívan összehasonlítani az ígéreteket.

Hogy ne csak a nagy port kavart cikkekről essék szó, álljon itt egy lista a legnépszerűbb témákról, amiket így, egy év távlatából újbóli olvasásra kínálunk:

Köszönjük az eddigi bizalmatokat, további hűséges olvasgatást kívánunk, remélem a jövőben is meg tudunk felelni az elvárásoknak. Szeptemberben nagy meglepetésre készülünk, addig is minden jót kívánunk.

Üdvözlettel,
A pálya szélén csapata


Címkék: születésnap visszatekintés goldenblog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apalyaszelen.blog.hu/api/trackback/id/tr262219257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása