bemutatkozás | sportmarketing | sportgazdaság | heti magyar | boxutca | 5 fogas kérdés | a hét embere

Facebook

Partnereink

Icezone.hu
Sportmarketing
Sportforrás

Friss topikok

  • pizarro: nem ő vitte az Európai Bíróság elé Előzetes döntéshozatali eljárás volt... (2012.06.17. 18:50) Hohó, te ma nem játszol kisapám!
  • 1116001: Közben a teljes csapat egy emberként állt ki Nagy Laci és a levél mellett. Az egész hasonlít Bodr... (2010.11.05. 18:53) Adios, nagylaci!
  • Don Fender: Lassan már illene a Face Teamről is írni egy cikket (esetleg interjút készíteni). (2010.10.09. 12:18) USA a kosárlabdavilág tetején
  • fefus: Tetszett a cikk! Voltak benne számomra új dolgok is! Viszont ha a focit meg szeretnénk menteni, va... (2010.08.07. 19:44) "Föltámadott a tenger..."
  • iFi: @fefus: köszönöm a véleményt! S valóban ez egy igen feszített, de nem túlzottan hangoztatott téma.... (2010.08.03. 14:47) Örök vita - tabu téma?

Licenc

Creative Commons Licenc

Free Agent

Don Fender 2010.06.30. 08:00

Az NBA-ben érdekes szerződések kelhetnek napvilágra az elkövetkezendő hetekben. Amíg a VB-n mindenki arra figyel, hogy melyik sztárválogatott lesz a következő, amelyik kiesik, a tengeren túl a menedzserek azon gondolkoznak, hogy kié lesz LeBron James, Dwayne Wade vagy esetleg Chris Bosh.

Az említett három játékos 2003-ban került a ligába. Az akkori draft hozta az utóbbi évek legjobb vezéreit. Ezek közül a kosarasok közül néhány már lehet, hogy megunta aktuális csapatát és valahol máshol szeretné az aranygyűrűt megszerezni. LeBron James volt már All-Star MVP, szezon MVP, a Cleveland Cavaliers eljutott az NBA döntőig 2007-ben, érkezése óta a csapat egyre jobb és jobb teljesítményt nyújt, 2010-re sikerült egy bajnokesélyes csapatot összeszedni LeBron mellé, de még mindig úgy tűnik, hogy a Cavs egy egyszemélyes csapat.

Chris Bosh és a Toronto Raptors a keleti oldal egyik legmeghatározóbb csapata, de neki nagyobb playoff sikert még nem sikerült elérni. Nem úgy, mint Wadenek, aki 2006-ban NBA bajnok lett, ráadásul ő kapta meg az MVP címet. Azóta viszont a Heat, mégha el is jut a rájátszásig, nagyon maradandót ott nem tud alkotni, így érthető, hogy a legutóbbi All-Star MVP is elvágyódik onnan.

A liga idén is telis tele van olyan játékosokkal, akiknek idén járt le a szerződésük (free agent), és várják, hogy melyik csapat adja a legjobb ajánlatot nekik. Név szerint (az említett három játékos mellett): John Salmons (Milwaukee Bucks), JJ. Redick (Orlando Magic), Brendan Haywood (Dallas Mavericks), Shaquille O'Neal (Cleveland Cavaliers), Luis Scola (Houston Rockets), Rudy Gay (Memphis Grizzlies), Ray Allen (Boston Celtics), Paul Pierce (Boston Celtics), Amar'e Stoudemire (Phoenix Suns), David Lee (New York Knicks), Yao Ming (Houston Rockets), Dirk Nowitzki (Dallas Mavericks) Joe Johnson (Atlanta Hawks).


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apalyaszelen.blog.hu/api/trackback/id/tr632119742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása