bemutatkozás | sportmarketing | sportgazdaság | heti magyar | boxutca | 5 fogas kérdés | a hét embere

Facebook

Partnereink

Icezone.hu
Sportmarketing
Sportforrás

Friss topikok

  • pizarro: nem ő vitte az Európai Bíróság elé Előzetes döntéshozatali eljárás volt... (2012.06.17. 18:50) Hohó, te ma nem játszol kisapám!
  • 1116001: Közben a teljes csapat egy emberként állt ki Nagy Laci és a levél mellett. Az egész hasonlít Bodr... (2010.11.05. 18:53) Adios, nagylaci!
  • Don Fender: Lassan már illene a Face Teamről is írni egy cikket (esetleg interjút készíteni). (2010.10.09. 12:18) USA a kosárlabdavilág tetején
  • fefus: Tetszett a cikk! Voltak benne számomra új dolgok is! Viszont ha a focit meg szeretnénk menteni, va... (2010.08.07. 19:44) "Föltámadott a tenger..."
  • iFi: @fefus: köszönöm a véleményt! S valóban ez egy igen feszített, de nem túlzottan hangoztatott téma.... (2010.08.03. 14:47) Örök vita - tabu téma?

Licenc

Creative Commons Licenc

A hét embere (2010.06.21.)

Réj Párlör 2010.06.21. 10:00

Egy mérkőzést eldöntő lövés, egy parádés előzés, egy taktikus edzői húzás, egy sportvezetői döntés a pályán innen vagy azon túl, esetleg egy nyilatkozat, mely felkavarja a honi vagy nemzetközi sporttársadalmat. A Pálya Szélén szerkesztői a sport világában történő eseményekből merítve minden héten prezentálják jelöltjeiket, kiknek heti produktuma előtt megemelik képzeletbeli kalapjukat.

Don Fender:

Kobe Bryant a héten megszerezte ötödik bajnoki aranygyűrűjét az NBA-ben. Vezetésével 4-3 arányban nyertek a los angelesiek a Boston Celtics ellen. A döntő legértékesebb játékosa (MVP) is a Lakers csapatkapitánya lett. Ezt a titulust már másodszor szerezte meg élete során (tavaly volt az első).

iFi:
A magyar szív diadala.
Június 20-án délután a magyar férfi kézilabda válogatott megváltotta a 2011-es svédországi világbajnokságra a belépőjét, mivel óriási küzdelemben legyőzte Szlovénia legjobbjait. Az oda-visszavágós lebonyolításban, idegenben két gólos hátrányt szedett össze a Mocsai-csapat, de a magyarországi mérkőzésen a teltházas Veszprém Arénában a fiúk megmutatták hogyan kell küzdeni és összesítésben egy góllal, 53-52-re „lelépték” a szlovénokat. Hatalmas küzdeni akarást tanúsítottak, igazi csapatként dolgoztak, és „vért” izzadtak a pályán. Tanítani való mentalitás. Gratulálok!

Fásy Mulató:
Raymond Domenech abszolút a hét embere negatív tekintetben. A 2006-ban ezüstérmet szerzett gall mester 4 éve szenved a kispadon, lassan mindenki kihátrál mögüle, nincs ember aki támogatná a posztján, mégis ott van. Édesanyám ugyan nem ért annyira a focihoz, de még ő is jobban meg tudná regulázni ezt a csürhét. Az ilyen alkalmak arra jók, hogy bizonyítsák, igen is óriási jelentősége van annak, hogy ki ül egy csapat kispadján. A játékosok keresik az egységet, Domenech ellen sztrájkolnak, ez az összefogás még segíthet abban, hogy a kakasok továbbmenjenek. Bár én most azt kívánom, ne jussanak tovább, akkor ott is újra lehet és kell gondolni egy-két dolgot. Mindenesetre le a kalappal a mester előtt, akinek a kezei között atomjaira hulott egy jó játékosokból álló válogatott.

Réj Párlör:
Új-Zéland válogatottja 1982 után szerepel újra labdarúgó világbajnokságon. Az akkor nulla ponttal (3 mérkőzésen 12 kapott gól) hazatérő együttest most is csoportja leggyengébb csapatának tartották. A ,,kiwik” azonban mit sem törődve a papírformával, első mérkőzésükön a jobban futballozó, ám helyzeteit elpuskázó szlovákok ellen mentettek pontot a hosszabbítás perceiben, Olaszország ellen pedig a vezetést is megszerezték, De Rossiék erejéből pedig csak az egyenlítésre futotta. Az utolsó forduló előtt az olaszokkal azonos mutatókkal álló új-zélandi együttes akár még a továbbjutást is kiharcolhatja a csoportot jelenleg vezető Paraguay elleni győzelemmel, ám ettől az eredménytől függetlenül Ricki Herbert együttese már mindenképpen emelt fővel utazhat haza Dél-Afrikából.


                                                        Forrás: www.nso.hu


Címkék: kézilabda nba hét embere dél afrika 2010

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apalyaszelen.blog.hu/api/trackback/id/tr272097262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása