bemutatkozás | sportmarketing | sportgazdaság | heti magyar | boxutca | 5 fogas kérdés | a hét embere

Facebook

Partnereink

Icezone.hu
Sportmarketing
Sportforrás

Friss topikok

  • pizarro: nem ő vitte az Európai Bíróság elé Előzetes döntéshozatali eljárás volt... (2012.06.17. 18:50) Hohó, te ma nem játszol kisapám!
  • 1116001: Közben a teljes csapat egy emberként állt ki Nagy Laci és a levél mellett. Az egész hasonlít Bodr... (2010.11.05. 18:53) Adios, nagylaci!
  • Don Fender: Lassan már illene a Face Teamről is írni egy cikket (esetleg interjút készíteni). (2010.10.09. 12:18) USA a kosárlabdavilág tetején
  • fefus: Tetszett a cikk! Voltak benne számomra új dolgok is! Viszont ha a focit meg szeretnénk menteni, va... (2010.08.07. 19:44) "Föltámadott a tenger..."
  • iFi: @fefus: köszönöm a véleményt! S valóban ez egy igen feszített, de nem túlzottan hangoztatott téma.... (2010.08.03. 14:47) Örök vita - tabu téma?

Licenc

Creative Commons Licenc

Heti Magyar - 21.Hét

Fásy Mulató 2010.05.28. 14:25

Utolsó pillanatban szerzett találatok, csodálatos feltámadások, óriási küzdelmek, torokszorító pillanatok. Meghatározó momentumok, olyan események, amelyek megváltoztatták sokunk sporthoz való viszonyát, bebizonyították, hogy nincs "magyar betegség". Minden héten olyan sikereket elevenítünk fel, melyek szívünkhöz közel álltak, sőt még most is előkelő helyen vannak. Hatalmas sportemberek, elcsukló hangú vagy éppen ordító kommentátorok; éljük át még egyszer a magyar sport legszebb pillanatait! Ha érdekes sztori kapcsolódik a sikerhez, azt is várjuk olvasóinktól. A pekingi olimpia legszebb pillanatait élhetjük át együtt újra.

Kozmann György és Kiss Tamás C2 1000 m (Peking, 2008. augusztus 22.)

Kolonics György tragikus halála után társa, Kozmann György óriási sportemberi magatartásról tett tanúbizonyságot akkor, amikor elindult kenu kettesben a "zöldfülű" Kiss Tamással. Az egész média a halál körülményeivel és a nehézségekkel volt elfoglalva, mindenki hatalmas várakozással figyelte a döntő pillanatait. A közvetítés elején és végén Somos Ákos sem tudott mit kezdeni érzelmeivel, a célfotó után elsírta magát. Gyönyörű pillanatok voltak, megkockáztatom, az olimpia legfelemelőbb perceit élhettük át akkor. Az egész ország győztesként ünnepelte őket, és minden interjúban megemlítették, hogy Koló ott volt velük a hajóban. Szép volt, fiúk! Nézzük meg mi is még egyszer, és tisztelegjünk a sportemberek előtt, valamint a remek és őszinte riporteri teljesítmény előtt.

 


Címkék: videó kajak kenu heti magyar

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apalyaszelen.blog.hu/api/trackback/id/tr672038025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása