bemutatkozás | sportmarketing | sportgazdaság | heti magyar | boxutca | 5 fogas kérdés | a hét embere

Facebook

Partnereink

Icezone.hu
Sportmarketing
Sportforrás

Friss topikok

  • pizarro: nem ő vitte az Európai Bíróság elé Előzetes döntéshozatali eljárás volt... (2012.06.17. 18:50) Hohó, te ma nem játszol kisapám!
  • 1116001: Közben a teljes csapat egy emberként állt ki Nagy Laci és a levél mellett. Az egész hasonlít Bodr... (2010.11.05. 18:53) Adios, nagylaci!
  • Don Fender: Lassan már illene a Face Teamről is írni egy cikket (esetleg interjút készíteni). (2010.10.09. 12:18) USA a kosárlabdavilág tetején
  • fefus: Tetszett a cikk! Voltak benne számomra új dolgok is! Viszont ha a focit meg szeretnénk menteni, va... (2010.08.07. 19:44) "Föltámadott a tenger..."
  • iFi: @fefus: köszönöm a véleményt! S valóban ez egy igen feszített, de nem túlzottan hangoztatott téma.... (2010.08.03. 14:47) Örök vita - tabu téma?

Licenc

Creative Commons Licenc

A hét embere (2010.05.25.)

Réj Párlör 2010.05.25. 10:00

Egy mérkőzést eldöntő lövés, egy parádés előzés, egy taktikus edzői húzás, egy sportvezetői döntés a pályán innen vagy azon túl, esetleg egy nyilatkozat, mely felkavarja a honi vagy nemzetközi sporttársadalmat. A Pálya Szélén szerkesztői a sport világában történő eseményekből merítve minden héten prezentálják jelöltjeiket, kiknek heti produktuma előtt megemelik képzeletbeli kalapjukat.

mcjosh:
Diego Milito nagyszerű szezont tudhat maga mögött. Idén az Internazionale csapatával sikerült a triplázás, vagyis megnyerték az olasz bajnokságot, kupát és a legrangosabb európai kupát, a Bajnokok Ligáját. Az argentin csatárnak kiemelkedő érdemei vannak a nagy menetelésben, hiszen mindhárom sorozatban termelte a gólokat – a hazai pontvadászatban például a második helyen végzett góllövők listáján. Teljesítményére a koronát a hétvégi Bayern München elleni Bajnokok Ligája döntőben tette fel: csapata az ő két góljával nyert 2-0-ra.
Nyáron, a világbajnokságon az argentin válogatottban csillogtathatja tovább tudását a zseniális Messi ékpárjaként

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                      Forrás: www.gazetta.it

iFi:
A Bajnokok Ligája láz mellett, ezen a héten egyéb fontos események is zajlottak. A legtöbb bajnokság a vége felé közeledik, vagy már véget is ért. Így volt ez a Budapest Bank Férfi Kézilabda Ligában is, ahol vasárnap bajnokavatás történt. Az MKB Veszprém KC csapata sima 3-0-val söpörte el a trónkövetelő Pick Szeged gárdáját a három győzelemig tartó nagydöntőben. A 3. mérkőzésre Veszprémben került sor, ahol magabiztos győzelem született (40-28), így 18. alkalommal ünnepelhették elsőségüket a bakonyiak.
Emellett késztetést éreztem arra, hogy megemlítsem, hogy jelen cikk írójának kézilabda csapata, a MAFC együttese veretlen mérleggel (22/22) nyerte meg a Budapest I. osztályt, így jövőre egy magasabb osztályban próbál borsot törni az ellenfelek orra alá. Szép volt Fiúk!

Réj Párlör:

A BL döntő árnyékában rendezték szombaton az angol Championship rájátszásának döntőjét a Wembley-ben. A Blackpool 82 ezer néző előtt harcolta ki a Premier League tagságot, és 1971 után tér vissza újra az első osztályba. A csapat mindössze hatodikként zárt, ám kettős győzelemmel búcsúztatta a bronzérmes Nottingham gárdáját, a Cardiff elleni fináléban pedig kétszer is hátrányból állt fel és diadalmaskodott 3:2-re. A klub 2007-ben még a harmadosztályban szerepelt ám idén ősszel már a Chelsea vagy a Liverpool ellen készülhet Ian Holloway együttese.

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                 Forrás: www.bbc.co.uk

Don Fender:
Nálam a hét embere Horváth Ákos, a Paksi Atomerőmű kosárlabdázója. A döntő második mérkőzésén, hazai pályán 16 pontot dobott (55% a mezőnyből), 6 gólpasszt adott, valamint szerzett 5 labdát. Oroszlánrészt vállalt abban, hogy az alapszakaszgyőztes ZTE csapatát 2 ponttal megverte a Paks. Volt a meccs végén egy kulcsmomentum, ami miatt ő lett nálam a hét nyerő embere. Kettő pontos hátrányban labdát szerzett, majd zsákolt egyet. Ezután az akció után már csak egy jó védekezésre és Mészáros Zalán nagy passzára volt szükség a győzelemhez.


Címkék: kézilabda bajnokok ligája kosárlabda premier league hét embere

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apalyaszelen.blog.hu/api/trackback/id/tr312029443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása